Hvis du er tiltrukket af hjemlig hygge i uvante omgivelser, er det værd at lægge et smut forbi Mormors Café i København, som prioriterer blomstret tapet i stedet for vægspejle. Ikke mindst prioriterer de fred og ro frem for stress og jag.

Mormors Café

Er du til caféhygge, er Mormors Café værd at besøge, da de serverer lækkert mad, som man næsten ikke kan lave bedre selv. Minderne fra barndommen vil blive bragt tilbage, efterhånden som man får sig spist igennem diverse retter. Dette er ikke muligt mange steder, hvorfor caféen virkelig er værd at anbefale. Desuden skal man som allergiker ikke bekymre sig, da de også har tænkt på dem, som ikke tåler gluten, mælk og sukker – og det betyder ikke, at kvaliteten forringes. Tværtimod!

Hjemmebagt kage

Noget helt fantastisk hos Mormors er deres hjemmebagte kage, som man ikke kan få nok af. Jeg vil anbefale, at man kommer på tom mave, så man har mulighed for at bestille mere end ét stykke af deres store udvalg. For at friste dig yderligere, kan du her se, hvad de byder på:

  1. Kiksekage (som i gode gamle dage!)
  2. Cookies
  3. Chokoladekage
  4. Muffins
  5. Scones
  6. Romkugler
  7. Kokosmakroner

Som du kan se, er det en rigtig god idé at komme med stor appetit!

Forfriskende drikkevarer

Har man brug for at skylle kagerne ned med noget lige så delikat, er der stor mulighed for at finde noget lige så velsmagende som kagerne. Menukortet byder blandt andet på iskaffe med flødeskum, Caffé Latte, Americano og meget mere, som du kan tjekke ud her.

Har du ikke også helt lyst til at bage kage nu? Mangler du inspiration, kan du finde lækre opskrifter på kage her, som du med garanteret vil gnaske dig hurtigt igennem.

 

 

0 0 votes
Article Rating