Smoothies kan findes alle vegne. Derfor er det heller ikke særlig svært at opstøve en lækker, velsmagende smoothie om det så er på McDonald’s (det er skam rigtigt) eller hos en shop, der har specialiseret sig i alle mulige slags smoothie. Det er blevet en ret så populær drik, og det er da heller ikke uden grund. En smoothie kan nemlig drikkes når som helst på døgnet, da det sagtens kan være en god erstatning for et måltid mad, hvis man skal være på farten. Derfor kommer der her en række lækre smoothies, som du helt sikkert vil elske.

Morgenmadssmoothie

Noget af det bedste og sundeste man kan gøre for sig selv, er at vågne på en lækker smoothie. Til morgenmaden skal der selvfølgelig høre en god en af slagsen, og den får du her.

Ingredienser: 1 pers.
1 banan.
1 spsk peanutbutter.
1 spsk havregryn.
2 spsk honning.
3 dl mælk.

Skræl bananen og del den i mindre dele. Kom dem i blenderen sammen med de øvrige ingredienser, og kør det til en skummende smoothie.Et sundt og nærende morgenmåltid.

Jordbærsmoothie

Jordbærsmoothies er blandt de mest populære varianter af smoothies på grund af jordbærenes søde smag. Jordbær er helt sikkert også værd at vente på, og når de så endelig er klar på de danske marker, så skal de da også bruges! Man bruger typisk enten frosne jordbær eller friske jordbær med isterninger for få den mest forfriskende smagsoplevelse.

Ingredienser: 4 pers.

Blend en velsmagende jordbærsmoothie med frosne jordbær, lidt frisk ananas og æblejuice. God og sund til at komme i gang på om morgenen eller som vitaminspark senere på dagen. Du kan også bruge friske jordbær, Hvis du gør dette skal du dog også tilsætte lidt isterninger, for at få den samme friskhed.

10 frosne/friske jordbær (+ evt. isterninger)
1/3 frisk ananas.
3 dl æblejuice

Skræl ananasen og skær den hårde stok væk. Blend jordbær, ananas og æblejuice sammen.
Servér jordbærsmoothie’en mens den er kold.

Håber, dette kunne friste til at lave en lækker smoothie i det varme vejr udenfor.

 

0 0 votes
Article Rating