Økologi stormer derudaf i de danske fødevarebutikker. Aldrig har økologiske varer været så populære, som de er nu – og det resulterer naturligvis også i, at caféer med samme interesse dukker op her og der i storbyerne. Det er nemlig gældende ved Café Gaya, som er et lækkert spisested i Aarhus for mennesker, som sætter økologi og fødevarer i god kvalitet som første prioritet. Deres slogan er “Sund mad på Café Gaya – sætter smag på din dag og gør dit cafebesøg unikt” og beretter om et spisested, som sætter gæsternes behov i første række. Ligeledes beretter det om, at den også lever højt på den økologiske trend, som er til stede i øjeblikket.

Økologiske og vegetariske retter

Alt på Café Gaya er hjemmelavet. Samtidig ønsker caféen at give gæsterne mulighed for at give kroppen en sund og energifyldt oplevelse i hverdagen med økologiske og vegetariske retter blandt andet. Og det må man sige de gør. For deres mad er lækkert tilberedt, og der er ikke noget at komme efter. Man er ikke i tvivl om, at der er kredset om råvarerne, og at de ved hvorledes de giver deres gæster den bedste oplevelse i deres fredsfyldte atmosfære. Når man sætter tænderne i deres retter er man ikke i tvivl om, at man gør noget ganske godt for sin krop.

Mad uden gluten, mælk og æg

Café Gaya er en yderst moderne café, da den ligeledes tilbyder gæsterne allergikost. Udover de som er ramt af allergi overfor disse fødevarer, er det tilmed også blevet en trend at undgå varer med mælk og gluten, da det er sundere for kroppen – derfor tilbyder Gaya lækre retter uden disse fødevarer, hvilket gør at caféen virkelig fortjener et besøg!

Du kan tage et kig på menukortet her, hvis du skulle være blevet fristet til et besøg i den nære fremtid.