Hvis du vil unde dig selv noget der i sig selv ligner luksus, så skal du smage den bedste chokoladekage på La Glace i København. Hvis ikke du ved, hvad La Glace er, så er det Danmarks ældste og højst sandsynligt også det bedste konditori. Det blev grundlagt d. 8. oktober 1870 midt i det gamle København. Det har gennem 6 generationer været leverandør af livskvalitet til Københavnerne og andre smagsomme sjæle.

Historien om La Glace

I og med at La Glace er et af de bedste konditorier i Danmark, synes jeg det er meget vigtigt at bringe dig historien om konditoriets tilblivelse. Ikke mindst fordi de leverer fantastiske kager, herunder også chokoladekage, som får englene i det høje til at synge. For at gøre en meget lang historie kort, så var grundlæggeren af det der nu hedder La Glace, Nicolaus Henningsen, som blev født i 1800-tallets Slesvig.

Som udlært konditor kom han til København, hvor han arbejdede i forskellige konditorier. Samme år udarbejdede han sin egen opskriftsbog, som stadig bliver brugt den dag i dag! I 1870 åbnede han d. 8. oktober så sit eget konditori “Henningsens kælder”, som efter hans død og overtagelse af Thorvald Schrøder blev omdøbt til La Glace.

Udsøgt chokoladekage

Med en drøm af en chokoladekage, som det ved denne kage ikke hedder sig, er der lagt op til noget af en udsøgt smagsoplevelse. For med chokoladebunde skænket med Grand Marnier, orangetrøffel og orangetern pyntet med hasselnødder, er der intet at sige til, at din mund allerede løber i vand.

Denne kage hedder Kanneworrf, og er om noget en ganske udsøgt og glimrende chokoladekage. Hvis du er chokoladeelsker så det batter, så er denne kage absolut noget for dig. Den er cremet, luftig og yderst smagfuld. Med dens mange, men ganske enkle elementer, udråber den sig selv som verdens bedste chokoladekage.