Som allergiker kan det til tider være en udfordring at blive inviteret ud at spise – eller omvendt; at man gerne vil invitere sig selv og sin partner ud. Det er nemlig ikke alle restauranter som tilbyder deres populære retter glutenfrie, og det er til tider en udfordring at indfinde sig med! Derfor har jeg opstøvet nogle restauranter, som man med garanti vil kunne spise sig mæt på uden at skulle gå på kompromis med maden.

Restaurant Flammen

Restaurant Flammen er en kæde, startet op af en sønderjysk familie. Det startede blot med en Høkerkro, og er nu endt som en kæde med 8 restauranter landet over. Jeg har selv været inde og spise mig mæt her – for det kan man virkelig. Konceptet består i, at der grilles en masse kød til en lækker buffet. Her spiser man alt det man kan for 199,-. De har styr på, hvilke marinader der er glutenfri, og ellers er det bare med at spise løs, da det meste af deres buffet består af kartofler, grøntsager og andre lækre snacks!

Mackie’s Pizza

Mackie’s Pizza i Aarhus er virkelig værd at anbefale. Først og fremmest er det en meget hyggeligt restaurant dekoreret med alskens dekorationer og andet. Der hersker en fantastisk stemning, og maden bliver serveret indenfor 20 minutter, hvilket er værd at have med i overvejelserne. Sidst jeg var der bestilte jeg en portion nachos, som kom i løbet af 10 minutter, hvilket var virkelig luksus, da jeg var hammer sulten. Udover det laver de også både pizza og burgere glutenfri, og det smager virkelig også fantastisk! Det er rart at kunne bestille en burger uden at tænke over indholdet!