Mange danskere skal afholde konfirmation i løbet af 2016, og som det altid gælder med en større fest, er det om at planlægge begivenheden i god tid, da der jo skal arrangeres mange ting – lokaler, mad, invitationer etc.

Mange vælger at afholde konfirmationsfesten hjemme, hvis man har plads til gæsterne, men ved større arrangementer vælger man ofte at leje et forsamlingshus eller nogle selskabslokaler, hvor man så får leveret maden udefra gennem et cateringfirma.

Stil krav til cateringfirmaet

Hvis man planlægger sin konfirmationsmenu i god tid, så kan man ofte vælge blandt alle de bedste forskellige cateringfirmaer, men udvalget svinder kraftigt ind, såfremt man bestiller konfirmationsmenu hos et cateringfirma i sidste øjeblik. Det gælder jo om at få mest muligt for pengene, og minimumskravene må være en lækker menu med rimelige portioner til en overkommelig pris.

Maden skal være anrettet på en indbydende og appetitlig facon, og det kan faktisk være ret vanskeligt uden uddannelse at selv fremstille lækkert mad og anrette den som festmad, og man bør også sikre sig, der kun anvendes friske råvarer af højeste kvalitet.

Derfor er det nemmest og billigst at kontakte et godt cateringselskab, som har en passende menu indenfor budgettets begrænsninger. Hos Jespers Torvekøkken finder man masser af forslag og inspiration til både maden samt selve anretningen og serveringen for konfirmationsmenu 2016, så det hele går op i en højere enhed.

En vellykket konfirmation

Både forældre og de øvrige gæster ser frem til en afslappet stemning med lækker og flot festmiddag i nogle flot dekorerede omgivelser. Maden (samt gaverne!) er noget af det vigtigste på denne skelsættende dag for konfirmanden, og det er jo heller ikke så sjovt, hvis både mor og far skal løbe rundt og servere og rydde op hele tiden, så derfor ansætter mange noget serveringspersonale, som kan hjælpe under hele forløbet, så det hele glider problemfrit, og man opnår en vellykket konfirmation. Hvis maden er velsmagende, velanrettet og gæsterne er glade, så er festens succes i hus – ingen tvivl om det!