Skal du holde konfirmation i 2018, så er du formentlig allerede gået i gang med at tænke på maden til festen, men hvis du endnu ikke har det helt på plads, kan du læse mere her.
Beslutningen om at tilbyde dine gæster en buffet eller menu er ikke bare et spørgsmål om præference. Der er andre ting at overveje som arrangementets form, og hvem der er inviteret. I sidste ende spiller præsentationen en stor rolle i din gæsts tilfredshed med deres måltid. Men det handler selvfølgelig også om at tage beslutningen udefra, hvad du selv foretrækker.

Overvejelser omkring buffet vs. menu

Kort sagt, jo mere formelt arrangementet er, desto mere hensigtsmæssigt serveres et måltid til lejligheden. Det er både dig som vært gennem planlægningen af din konfirmation 2018 samt stedet hvor festen afholdes, der er med til at afgøre hvor formelt arrangementet er.
Holdes festen fx derhjemme, så er det typisk ikke et udpræget formelt event, hvorfor en buffet måske kunne være en rigtig fin løsning til din konfirmation anno 2018. Holdes festen derimod i et fint selskabslokale, så er det måske mere hensigtsmæssigt med en konfirmationsmenu. Den anden vigtige afgørende faktor i beslutningen af ​​måltidsformatet er størrelsen af ​​arrangementet. En buffet er praktisk, når gæstelisten vokser.

Når det kommer til selve oplevelsen omkring buffet vs. menu, foretrækker mange at få serveret deres mad i modsætning til selv at skulle hente og arrangere den. Bordtjenesten muliggør en bedre samtale mellem gæsterne og opretholder konsekvent serveringstider for hver enkelt person. Og måske endnu vigtigere, så eliminerer det ventetider og behovet for at smøge sig gennem en labyrint af borde og stole under afhentningen af maden.

Dermed ikke sagt, at buffetoplevelsen ikke kan være god. Der er to primære tilfælde, hvor en buffet er bedre egnet end et serveret måltid. Det er en stor fordel, hvis man har mange kræsne gæster, da der typisk vil være flere forskellige slags kød og tilbehør at vælge imellem, så der er lidt for enhver. Det er et populært format for arrangementer netop som konfirmationer.

Det andet tilfælde, hvor buffeter fungerer godt, er ved stående arrangementer. Med disse er maden præsenteret som en smagning eller sekundær rækkevidde til de andre festligheder. Man kan tage betydeligt flere risici ved valg af menuer til disse arrangementer, fordi gæsterne har masser at vælge imellem.

Bestil catering til din konfirmation i 2018 nu

Uanset om du foretrækker buffet eller menu til din konfirmation, så kan Jespers Torekøkken levere den lækreste konfirmationsmad til din fest. Det er en stor del af planlægningen til festen, hvorfor det er en rigtig god idé at få catering udefra, hvis i har inviteret mange gæster til konfirmationsfesten. Læs mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating