Kunne du godt tænke dig at vise din taknemmelighed overfor dine medarbejdere, hvorfor så ikke forkæle dem med en lækker klassisk julebuffet ved årets julefrokost? Den ene dag tager ofte den anden, så det kan være svært lige at nå og stoppe op og vise sin taknemmelighed overfor sine medarbejdere. Men det kan Jespers Torvekøkken heldigvis hjælpe dig med at råde bod på, da de har skabt den mest fantastiske julebuffet, der består af alle de klassiske retter, der hører julemåltidet til.

Maden er julefrokostens centrum

Julen er den næst vigtigste højtid for kristne, og det er traditionelt set Jesu Kristi fødsel, der fejres på denne dag. Nu til dags handler det dog for mange nok mere om at samle familien og hygge sig sammen om noget god mad. Mad som har taget timevis at kokkerere. Julen er også en af de mest populære og elskede højtider og ferier i Danmark, hvorfor der gøres meget ud af juletiden i mange hjem. Der vil for eksempel blive sat et juletræ op, huset dekoreres både inde og ude med juledekorationer, og man samles flere gange i løbet af december for at nyde mad og drikke sammen med venner og familie.

Selve julemåltidet er dog en af de vigtigste traditioner i forbindelse med julefesten. Dette består typisk af en ekstravagant julebuffet med alt fra and til gås, flæskesteg, hvide kartofler, brunede kartofler, rødkål, ris ala mande osv.

Maden er altså det, man som oftest samles om, hvilket er meget almindeligt i Danmark, hvor mange sætter pris på et godt måltid og muligheden for at nyde det, sammen med dem de holder af. Dette gør sig selvfølgelig også gældende i juletiden, hvor en julebuffet og firmajulefrokost er et absolut must.