Vinteren er på trapperne, og nu er det snart på tide at forkæle dine medarbejdere med en lækker julefrokost, og alt hvad der hører til. Hos Jespers Torvekøkken kan du finde luksuriøs julecatering i alle størrelser og prisklasser. Her vil du uden tvivl kunne finde noget, som passer til præcis din virksomhed.

Enkel dansk julemad

Hos Jespers Torvekøkken er det en selvfølge, at der skal findes god julecatering til alle, uanset hvilken størrelse arrangementet skal have. Derfor har de kreative kokke sammenstykket en luksuriøs og traditionel buffet under navnet Den enkle. I buffeten findes både sild, and og risalamande, alt sammen lavet fra bunden og af lækre, friske råvarer. Med denne simple menu vil dine medarbejdere nyde et godt gammeldags julebord med alt, hvad der hører til.

Lækkert og luksuriøst

Er du interesseret i en større buffet, tilbyder Jespers Torvekøkken selvfølgelig også julecatering til din virksomhed. I den store Luksus Julebuffet mangler der bestemt intet. I denne julebuffet er der noget til enhver smag, og en lang række velkendte danske juleretter fortolkes med et moderne og kreativt tvist. Denne menu er til dig, som virkelig vil imponere og forkæle dine medarbejdere. Skulle det ellers store udvalg ikke være dækkende for aftenens behov, kan du altid lave et tilkøb til menuen. Dette er også en god idé, hvis enkelte medarbejdere skulle ønske noget bestemt.

Uanset om du vælger den luksuriøse eller den enkelte buffet, kan Jespers Tovekøkken garantere, at dine medarbejdere går glade og mætte fra bordet. Vigtigst af alt er, at al julecatering kan bestilles til døren. Skulle du være i humør til ikke at røre en finger, kan det dygtige personale bestilles til at servere drikkevarer og lignende. På den måde kan du koncentrere dig om at være en god chef, en god vært og have en rigtig god aften.

0 0 vote
Article Rating