Vi kender dem alle sammen; de lækre, dejlige, luftige amerikanske pandekager, som vi meget gerne spiser til brunch med familien, når noget skal fejres, eller der blot skal hygges. De små hapsere, som amerikanske pandekager ofte er, bliver som oftest serveret med en gang sirup. MEN, der er langt flere lækre muligheder med amerikanske pandekager, end du faktisk blot går rundt og tror. For pandekagerne kan spises med meget mere end blot sirup – og samtidig er det mindst lige så lækkert! Opskriften behøver ikke laves om for at passe ind til forskellige retter, hvilket jo er ganske fantastisk og ikke mindst dejligt let for dig i det travle køkken! Her kan du derfor få nogle lækre tips til en omgang pandekager med anderledes tilbehør.

Tilbehør til pandekagen

For at starte blødt ud (for ikke at afskrække dig), så bliver vi i sirup-branchen, men bevæger os dog en smule væk fra det traditionelle. Vi skal nemlig have fat i en omgang sirup med granatæble, som du selv kan lave! For det er ærligt talt det letteste i verden. Alt du skal bruge er kernerne fra ét granatæble og 2 dl sirup. Det blandes blot og vupti, så har du en frisk sirup!

Et andet alternativ til dine pandekager er at spise dem sammen et lækre udskårne æbleskiver fra et godt dansk æble. Det giver ikke alene sødme men også en syrlighed – og dermed en anelse mere friskhed end med sirup. Måltidet kommer til at føles lettere (og så er det også lidt sundere). Mangler du dog lidt mere syrlighed, kan du vælge at servere/spise dine amerikanske pandekager med appelsin. Appelsinen giver helt sikkert en dejlig syrlighed, som kommer til at stå ganske fortræffeligt i munden sammen med pandekagen.

Har du andre ideer til tilbehør, så smid endelig en kommentar til mig.