Kan du godt lide pandekager? Kan du ikke få nok af dem? Så har jeg fundet en herlig og lækker restaurant, som serverer pandekager i alle afskygninger. Du vil med garanti kunne finde en masse lækre retter med pandekager, som du gerne vil prøve at sætte tænderne i. Nysgerrig? Så læs med videre på indlægget!

Kvie sø

Er du som jeg fra Jylland, bør du lægge et smut forbi Kvie Sø, som ligger mellem Varde og Grindsted. Ved Kvie Sø finder man nemlig et fantastisk pandekagehus, som er beliggende i et smukt naturområde med både badestrand og legeplads. Pandekagehuset er en hyggelig familierestaurant, hvis speciale er hollandske madpandekager.

Er du stor pandekageelsker, vil du elske stedet allerede, da de altid har ca. 50 forskellige pandekager og 15-20 forskellige belgiske øl på menukortet. Dette serverer de sammen, da de mener, at madpandekager og øl passer rigtig godt sammen. Fristet?

Pandekager til børnene

Selvom pandekager serveret med belgiske øl ikke lyder særlig børnevenligt, kan man sagtens hive børnene med til Kvie Sø. Her kan man nemlig få serveret hele 12 forskellige slags børnepandekager, hvorfor der helt sikkert er noget for selv de små. Eksempler på retter for børnene er pandekager med flormelis, jordbærmarmelade eller chokoladesauce, pandekager med rosiner, pandekager med flormelis og vanilleis og meget mere spændende, som man kan tjekke ud på deres hjemmeside.

Vil du også gerne selv lære at lave pandekager? Er det tilfældet, at du ikke er så ferm til at lave pandekager, skal du ikke fortvivle. Hos Femina finder du nemlig masser af opskrifter på pandekager, som vil falde i smag hos selv den mest kræsne!

Rigtig god appetit.