Vi kender den herlige og altid smilende Mette Blomsterberg fra Den Store Bagedyst samt for hendes mange lækre kager og andre tips fra DR programmet Det Søde Liv.

Men hvilken kage er egentligt hendes helt egen favorit (hvis hun kan beslutte sig for én) og hvilket bageråd mener hun, er det bedste? Få svaret her i indlægget!

 

Mette Blomsterberg’s favoritkager

Som konditor skulle man næsten være tilbøjelig til at tro, at Mette Blomsterberg’s favoritkager ville inkludere fondant, diverse ganache og alt hvad der eller hører til i den verden. MEN, når man spørger hende, hvilke kager, der er hendes favoritter, svarer hun, at hun elsker pandekager, smørbagt kanelsnel og smørbagt sandkage. Det kan lyde meget overraskende – men vi andre elsker jo også det simple, så længe det går op i en højere enhed, og er bagt med velbehag!

 

Et godt råd fra Mette Blomsterberg

Man kan altid godt bruge et godt råd i ny og næ fra en, som virkelig kan sit kram. For hvis Mette Blomsterberg skal give ét goddt råd, er det at læse opskriften godt igennem to gange. Ikke kun én gang. Men to gange. Grundigt.

For som hun påpeger (og som jeg selv har oplevet), er det virkelig ærgeligt at have fiset og faret rundt i supermarkedet efter diverse ingredienser, hvis ikke man har læst opskriften særlig godt. For så bliver resultatet derefter. Så læs nu endelig opskriften godt og grundigt – det betaler sig i sidste ende, når kagen kommer ud af ovnen.

Du kan læse meget mere om Mette Blomsterberg og hendes kreationer lige her.

0 0 votes
Article Rating