Mangler du en hurtig, men lækker ret at servere for familien i hverdagen? Kan du godt lide kylling – og gerne på forskellige måder? Kylling i karry er en herlig ret, og hvis man laver den godt hitter den hurtigt i familien som deres yndlingsret. Kylling kan nemlig laves på mange lækre måder, og det gælder selvfølgelig også kylling i karry, hvis man er lidt kreativ. Jeg vil derfor meget gerne dele ud af mine erfaringer med kylling i køkken – for selv forguder jeg fjerkræet! For med fjerkræ som især kylling kan man nemt og hurtigt variere sin aftensmad i modsætning til hakket kød og bøffer. Det gør det interessant og spændende for mig at stå i køkkenet – og det vil jeg også meget gerne have smittet over på dig.

Spicy kylling i karry

Hvis du mangler lidt mere krydderi og smag i din kylling i karry, så har jeg prøvet den lækreste opskrift af. Jeg fandt den selv engang for længe siden på nettet, og lige siden har jeg været stor fan af den. Udover de traditionelle ingredienser plejer jeg at lave en krydderblanding, som fulgte med opskriften. Den er herlig og den er stærk. Til krydderiblandingen skal man nemlig bruge karryblade som skal pulveriseres med nelliker og kanel. Det lyder som en mærkelig blanding, men den er fantastisk. For at understrege krydderblandingen plejer jeg også at tilføje krydderier som ingefær, koriander, chillipulver og spidskommen. Blot en ½ teske af hver – så synger englene!

Kylling i karry med pasta

Hvis du har børn eller en mand, som ikke er så vild med det stærke køkken, så er der også en anden lækker variant af retten, som vil falde i god jord hos familien. Det er nemlig kylling i karry med pasta. Udover de grøntsager man gerne vil have stegt sammen med kyllingen, skal den blot steges som normalt sammen med et godt lag karry. Til det skal der ellers bare koges frisk pasta. Når pastaen er færdigkogt skal det blandes med kyllingen, salt, peber og mælk, da giver en cremet konsistens. Det skal selvfølgelig først simre under låg ved svag varme. MUMS

Håber, du har fået lidt inspiration til dine næste måltider til familien. Jeg kan i hvert fald kun anbefale dem. Ellers kan du sagtens kigge videre inde på denne hjemmeside til inspiration – den benytter jeg selv ofte. Ellers er Spise med Price også et virkelig godt sted at finde inspiration til velsmagende aftensretter!