De fleste af os danskere forbinder påsken med kvalitetstid og hygge med familien, men det kan ofte også være et stort projekt at holde en påskefrokost for hele familien, da der skal en masse planlægning og mad til. Det er ikke bare sådan lige at planlægge en påskefrokost, netop fordi der er en masse forudgående planlægning, der blandt andet involverer at planlægge de forskellige retter, handle ind til dem og tilberede dem. Det er et stort arbejde, der nemt kan stige mange til hovedet, så det er der selvfølgelig en løsning på.

 

Få mere tid til familien

I stedet for selv at stå med hele balladen kan du for eksempel vælge at få leveret påskefrokosten lige til døren fra Jespers Torvekøkken, der er Danmarks ældste frokostleverandør med mere end 25 år på bagen. På den måde vil du få meget mere kvalitetstid med familien, da det eneste du skal gøre er at udvælge de retter du kunne tænke dig og bestille maden. Så sørger Jespers Torvekøkken ellers for resten og leverer en lækker påskefrokost lige til døren.

Jespers Torvekøkken fokuserer på at lave ærlig og herlig mad, hvor råvarerne er hele omdrejningspunktet for kvaliteten. Ved at benytte kvalitetsråvarer samt sæson fødevarer skaber Jespers Torvekøkken solide og gode retter med et bæredygtigt udgangspunkt.

På den måde får du altså både en rigtig god påskefrokost samtidig med, at du kan tage dig god tid til at være sammen med dine familie og nyde deres samvær. Du slipper også for at planlægge en masse og stresse over hele gildet, så du kan nyde din påske og slappe af med familien.

 

En anderledes påskefrokost

Vi danskere er vane mennesker, hvilket også gælder når det kommer til påsken, hvorfor det ofte er de samme måltider vi kokkerer år på år. Kunne du imidlertid tænke dig at prøve en lidt anderledes påskefrokost, kan du både finde masser af inspiration hos Jespers Torvekøkken, men du kan også bestille en hel påskefrokost buffet fra dem.

Jespers Torvekøkkens påskefrokost buffet indeholder en masse lækre forårsretter tilberedt med årstidens råvarer. Den består blandt andet af varmrøget laks med peberrodscreme, unghane med rosmarin, salat af nye kartofler med ærter, rabarber tærte og meget mere. Det er altså en lidt anderledes menu i forhold til det vi traditionelt set forbinder med en påskefrokost. Men det kan være en rigtig god idé at bryde sine vanemønstre og prøve noget nyt på den front, da man helt sikkert vil få sig en glædelig overraskelse med de gode påskefrokost retter fra Jespers Torvekøkken.

Al maden er lavet fra bunden med friske råvarer, hvilket sikrer en udsøgt kvalitet. Derudover følger Jespers Torvekøkken hele tiden med i tendenserne indenfor madlavning, hvilket betyder, at det også bærer præg af at være traditionelle retter med en innovativ og nytænkende vinkel – det bliver derfor aldrig kedeligt at få mad derfra.

Det er i øvrigt muligt at bestille mad til diverse andre arrangementer, hvor man skulle have brug for catering. Det kunne for eksempel være til et bryllup, en stor fødselsdag, en reception eller lignende. Uanset formålet kan Jespers Torvekøkken med sikkerhed sammensætte en god menu til lejligheden.