Man kan få brug for at få leveret mad ved mange forskellige lejligheder. Det kunne for eksempel være til en fest, et bryllup, en konfirmation eller en mere fast madordning til en virksomhed.

Mad er en stor del af vores hverdag og liv, så uanset lejligheden og formålet, er det vigtigt at vælge en god madleverandør, der tilfredsstiller dine egne, dine gæsters og medarbejderes behov. Og det er lige netop, hvad Jespers Torvekøkken forsøger at gøre med deres mere end 25 års erfaring indenfor catering.

 

Sund og bæredygtig mad

Jespers Torvekøkken har først og fremmest lang erfaring, hvilket giver dem en klar fordel på markedet. Det tager nemlig lang tid at etablere sig på markedet som en god madleverandør og at udvikle gode og sunde retter. Det har Jespers Torvekøkken dog formået, og har dermed gjort mange madglade kunder tilfredse i mange år.

Udover den lange erfaring, har Jespers Torvekøkken fokus på at udvikle sunde og bæredygtige retter. Det betyder, at de har højt fokus på råvarerne og altid bruger sæsonens råvarer for at udnytte råvarerne bedst muligt. Ved at bruge sæsonens råvarer, kan man også få at i de fleste råvarer fra Danmark, i stedet for at skulle få dem transporteret langvejs fra, hvilket ikke er en særlig bæredygtig løsning. Jespers Torvekøkken forsøger også at minimere madspild for et mere bæredygtigt koncept.

En anden vigtigt ting, der præger Jespers Torvekøkkens lækre catering/mad ud af huset service, er de sunde og spændende retter. Det betyder dog ikke, at det er ren helsemad udelukkende med salater, få kulhydrater og ingen brød. Det betyder dog, at Jespers Torvekøkken igen har fokus på valget af råvarer og for eksempel vælger at bruge almindelig fløde i deres retter, fremfor light fløde, hvor der er en masse skjult sukker i. Man kan derfor være sikker på at få retter inkluderet de bedste råvarer, når man vælger Jespers Torvekøkken som sin madleverandør.

 

Stort udvalg af mad

Jespers Torvekøkken udvikler hele tiden nye retter, og de gør det med glæde, hvilket også er med til at skabe endnu bedre resultater.

Du finder derfor et stort udvalg af forskellige retter og menuer hos Jespers Torvekøkken, der også gerne lytter til din forslag og ønsker.

Du kan for eksempel få en amerikansk buffet, en forårsbuffet der er en moderne udvikling af den traditionelle påskefrokost, italiensk buffet, fingermad, spansk buffet og en brunch buffet.

Der er altså en masse forskelligt at vælge imellem, foruden bryllupsmenuer, konfirmationsmenuer og lignende. Du kan også købe forskellige kantineordninger og catering service til din virksomhed, hvis du gerne vil have leveret en sund og ernærende frokost til dine medarbejdere. Disse kantineløsninger kan du få skræddersyet, så de passer til dine og dine medarbejderes behov. Så hvis der er stor efterspørgsel på bestemte retter, vegetarisk mad, allergier eller lignende, gør Jespers Torvekøkken sit bedste for at tilfredsstille alles behov.