En konfirmation er en stor begivenhed for konfirmanden og forældre. Derfor er det vigtigt, at festen spiller optimalt. Her er maden en vigtig del. Men hvad skal du servere for gæsterne til konfirmationen? Det får du bud på her.

Frit valg på alle madhylder

Når det kommer til konfirmationsmad, er der ikke nogle bestemte retter, som kan siges at være mere egnede end andre. Det gælder først og fremmest om, hvad konfirmanden har lyst til at spise. Er det stegt flæsk med persillesovs, kalveculotte med bagte kartofler eller er det kinesisk inspireret mad? Muligheder er mange, og kun fantasien sætter grænser.

Lad det derfor være op til ham eller hende, hvad menuen skal bestå af på den store dag. Det er trods alt konfirmandens fest. 

Buffet eller anretning

Der er heller ikke nogle regler for, om maden skal anrettes eller bestå af en buffet. Det er helt op til jer og konfirmanden at beslutte, hvad I ønsker. Skal festen holdes i store lokaler på et hotel, eller foretrækker I i stedet at holde det i hjemmet med en buffet?

Det kommer helt an på, om I ønsker en mere formel fest i smukke hotelrammer, eller I er mere til en afslappet fest i hjemlige rammer.

Lav selv maden eller få cateringfirma til det

Når I sammen med konfirmanden har besluttet, hvad menuen skal bestå af, er det næste store spørgsmål, om I ønsker at lave det selv eller få et cateringfirma til det. Der er naturligvis mange penge sparet ved selv at lave maden og få venner og familie til at hjælpe til i køkkenet. Og har du evner og overskud til det, kan det være en fin vej at gå.

Dog skal du være opmærksom på, at det kræver et stort stykke arbejde at lave mad til så mange mennesker. Får du derimod maden leveret fra et cateringfirma, kan du i højere grad fokusere på mange af de andre forberedelser, en konfirmationsfest også består af.

0 0 votes
Article Rating