Arbejdspladsens julefrokost er en af årets højdepunkter. Maden er god, snapsen er kold, og humøret er højt. Bedst som du tror, det ikke kan blive bedre, kan du og dit firma holde den fedeste firmajulefrokost på Oslobåden. Det kan du læse meget mere om herunder.

Sightseeing i Oslo

Ikke nok med at I skal have det sjovt på Oslobåden med mad, drikke og godt selskab, I skal også på en seks timers eksklusiv sightseeingtur rundt i Norges hovedstad. Oslo er hjertet af Norge og har meget at byde på. Det bliver ikke blot en fed oplevelse, men gør også kolleger tættere og er med til at skabe en bedre og hyggeligere arbejdsplads.

Overnatning på båden – glem alt om bil og klokkeslæt

Med en fantastisk firmajulefrokost på Oslobåden skal der hverken tænkes på at køre hjem eller overnatning. I skal nemlig sove på båden. Derfor kan I feste til den lyse morgen, og ingen skal tænke på, om de har drukket en enkelt snaps for meget. Det giver en god stemning. Festen bliver forlænget, og I får mere tid i hinandens selskab.

Lad andre om maden

Det eneste, I skal huske, er jer selv. Resten bliver der sørget for. Der serveres selvfølgelig god og klassisk julefrokostmad, og der er sodavand, øl og vin ad libitum. Derfor skal I ikke tænke på, om der er nok mad og drikke. I skal kun tænke på at hygge jer og have alletiders fest med rig mulighed for musik og dans hele natten. I kan få skræddersyet et program til jer, og alle ønsker bliver selvfølgelig imødekommet, så I kan få det på den måde, I ønsker. Ovenikøbet er der selvfølgelig en oplagt chance for, at du bliver alletiders chef og får verdens gladeste personale.

God fornøjelse og god fest!