Mange firmaer har tradition for at afholde en årlig julefrokost for at fejre året, der er gået og samle alle kollegaerne til en hyggelig stund og gode minder – noget der kan være svært at få tid til i en hektisk hverdag på en travl arbejdsplads. Det er altså en måde at lave noget socialt med kollegaerne på, der ikke drejer sig om arbejde. Men, det er nu alligevel godt at samles med arbejdskollegaerne indimellem, da det jo er nogle af de mennesker, man tilbringer allermest tid sammen med. Traditionen tro og højtiden taget i betragtning, står den på julemad ved de fleste af disse komsammener. Store som små firmaer er derfor tilbøjelige til at bestille maden udefra, da det ellers kan blive en noget hektisk affære at få lavet mad til så mange mennesker.

Forkæl dine medarbejdere

Ønsker du at forkæle dine medarbejdere ved den årlige julefrokost, kan du med god samvittighed og ro i sindet bestille en klassisk julebuffet fra Jespers Torvekøkken, der har mange års erfaring med catering til store selskaber samt produktion af ærlig og herlig mad, der er helt essentielle værdier for virksomheden.

En klassisk julebuffet består af alt det bedste, der hører sig til julebordet lige fra karrysild med kogte æg, rejer med citron og krydderurtemayonnaise, lun leverpostej med bacon og ristede svampe til sprød flæskesteg, frikadeller, andesteg, ostebord og ris á la mande med kirsebærsovs til dessert. Det er en solid buffet, der med sikkerhed vil lægge en god bund for aftenens senere udskejelser. Der ryger jo typisk også en del alkohol ned i forbindelse med sådanne arrangementer, hvorfor det er rigtig vigtigt, at der bliver serveret et godt og mættende måltid. Og det kan du netop være sikker på, hvis du vælger Jespers Torvekøkken til at levere årets julebuffet.

Nem og bekvem bestilling

Du kan læse meget mere om priser og de forskellige valgmuligheder samt retterne på Jespers Torvekøkkens hjemmeside, hvor du også kan bestille din julebuffet. Det er ganske simpelt og foregår blot ved, at man angiver antal kuverter, får en samlet pris og derefter betaler. Maden vil dermed blive leveret i forsvarlig emballage, der holder det lunt/køligt, på den ønskede dato til det ønskede sted.