Mange kokke skal hver dag bruge tid og store beløb på at finde gode sunde og velsmagende råvarer til at fremstille dagens måltider til familien, og det gælder både kød, planter og grøntsager. Hvis man i forvejen har en hyggelig pavillion i haven, så kan man faktisk nemt anvende noget af pladsen i denne som et almindeligt drivhus. En pavillion er ofte fremstillet af nøjagtig de samme materialer som drivhuse, og indeklimaet i en pavillion er ideelt til at dyrke grøntsager året rundt på samme måde som i drivhuse. Så en pavillion kan egentlig erstatte både et drivhus, en udestue samt være et hyggeligt havehus på én og samme gang. Det kan derfor godt betale sig at investere i en lidt større pavillion, da man kan anvende den til hyggelige og praktiske formål i mere end 20 år ud i fremtiden.

Dyrk selv velsmagende og sunde grønsager

Der findes egentligt ikke nogen begrænsninger for de sorter, som man kan dyrke i drivhuse og pavillioner i Danmark, da de nemlig giver planterne læ og beskyttelse mod vejrlig som blæst, regn og sne, og samtidig kan de også holde insekter, biller og andre skadedyr på afstand, så din værdifulde høst ikke spoleres. En god pavillion har en solid konstruktion af kraftige materialer samt en isolerende sokkel, så man kan opretholde en fornuftig temperatur året rundt herinde. Det giver et ideelt klima for planterne, som vil kunne trives her, især hvis man sørger for udluftning, gødning og vanding, hvilket endda kan foretages helt automatisk i de mest moderne drivhuse og pavillioner. Man kan både spare tid til transport samt hver dag høste friske økologiske grøntsager i din pavillion, og dermed kan man nemt pifte et hvert måltid op med friske krydderier og sunde grøntsager. De mest populære grøntsager i Danmark er:

  • Tomater
  • Agurker
  • Salater
  • Rodfrugter
  • Krydderiplanter
  • Jordbær
  • Kartofler

Så man kan altså dyrke alt muligt i en pavillion, idet man kan lave deciderede bede eller anvende store krukker med muldjord, så man kan så frøene heri. Man bør naturligvis have lidt grønne fingre og forstand på planter, men alle kan overkomme dette, og man kan dermed have en fælles hobby og interesse i hele familien, og man kan skifte hvert år med nye interessante plantearter.

Prisen på en pavillion

Alle ville nok købe pavillioner, hvis de var billigere, men de koster ofte omkring 10.000 kr. og opefter for gode og store pavillioner. De kan købes i def fleste store havecentre og byggemarkeder, men man finder i dag de bedste tilbud online på internettet, idet man på en webshop som Hobbydrivhuse.dk kan købe en pavillion direkte hos producenten, så derfor kan man udelade alle de fordyrende mellemled såsom grossister og detailbutik og købe en pavillion i høj kvalitet til lav pris på hjemmesiden. Man fremstiller pavillionerne i solide og langtidsholdbare materialer som aluminium og polycarbonat, så man kan have glæde af pavillionen i mange år fremover. Hvis man anvender mere end 800 kr. om måneden på sunde grøntsager til familien, så bliver dette til over 10.000 kr. årligt, og for dette beløb kan man sagtens finde gode pavillioner, så den kan altså tjenes hjem på få år. En pavillion vil samtidig kunne anvendes til hyggelige kaffestunder med venner og familie året rundt, og man har så en direkte udsigt til planterne i pavillionen.

0 0 votes
Article Rating