Nu nærmer vi os jo tiden, hvor der arrangeres julefrokost for mange private men også firmaer. Her er der mulighed for at møde venner og kollegaer under mere muntre omstændigheder. Med alt inklusive vil det ofte koste omkring 400 kr. pr person at afholde en julefrokost, men i mange tilfælde kan det nemt løbe op i det dobbelte eller mere.

Men et beløb på omkring 1.000 kr. pr. person kan ofte være givet rigtigt godt ud, når der dels er tale om en mindre gruppe, og dels når man gerne vil vise sig fra den bedste side. Man skal ikke kun se en julefrokost som en udgift, da man jo også kan fratrække udgifterne, og der er også tale om en social begivenhed, der kan løfte medarbejdernes moral og arbejdsevne i hele det kommende år.

I de fleste tilfælde kontakter man en kro eller et cateringfirma, da de jo har masser af menuforslag og erfaringer med lækre retter samt servering og anretning af disse. Men måske skulle I overveje en helt eksklusiv julefrokost med masser af utrolige delikatesser ved at lade Food Of Copenhagen stå for jeres julefrokost.

Food Of Copenhagen

Hvis man holder til i København og resten af Hovedstadsområdet, og går med tanker om en helt eksklusiv julefrokost, så bør man eventuelt indhente et tilbud fra Food Of Copenhagen. De er nemlig specialister i at planlægge og afholde kulinariske aktiviteter for selskaber – også de helt store af slagsen på mere end 70 gæster ad gangen. Man kan komme på en kulinarisk rejse eller food tour ved at nyde deres erfaringer og forslag, som alligevel kan indrettes specielt efter jeres ønsker og behov.

En anderledes julefrokost

Man kommer ikke til at gå sulten i seng, hvis man har været til en herlig julefrokost med venner og kollegaer, og især ikke hvis man har været på en food tour i København. Hvis man blot lader værterne stå for menuen, så kan man måske nok risikere en noget anderledes menu end de traditionelle julefrokoster, men Food of Copenhagen kender til mange lækre delikatesser, som kan få selv de mest kræsne personers mundvand til at løbe. De vil tage udgangspunkt i de kendte danske traditioner med de bedste råvarer og få det hele til at gå op i en højere enhed.

Punkter på menuen vil ofte være:

  • Smørrebrød
  • Bagværk
  • Dansk øl
  • Danske oste
  • Flødeboller

Men man kan selvfølgelig også vælge at få mange spændende danske retter med flæskesteg, and, medister, mørbrad, fisk, smørrebrød, sild, desserter og et hav af spændende drikkevarer, og julefrokosten skal garanteret nok blive en succes.