Hører du til en af dem, der nyder at grille og nørde med kødets temperatur og stegeflade? Eller elsker du, når din bedre halvdel forkæler dig med lækkert mad serveret direkte fra grillen? Uanset hvad så er der al mulig god grund til at investere i en gasgrill.

Med en lækker og hurtig gasgrill er der rig mulighed for at grille året rundt, så det lækre, møre grillede kød ikke kun kommer på tallerkenen i sommermånederne. Få vores 3 gode bud på, hvorfor en gasgrill er god at have stående på din terrasse. Og hvorfor du ikke kan undvære den, hvis du først har prøvet at have en på matriklen.

1. Det tager kun 10 minutter

I forhold til at en kulgrill så bliver der speedet godt op, når du har en gasgrill. Du behøver ikke sætte hverken en halv eller en hel time af til at varme din gasgrill op. Når du tænder den, går der ikke mere end 10 minutter, før den er klar til, at du kan smide kødet og pølserne på.

Det er nemt at have med en gasgrill at gøre og netop det, at den er lynhurtig at varme op, gør, at mange husstande tilbereder kød på gasgrillen året rundt. Og da grillet kød smager så meget bedre, så vil det da også være synd, at det kun skal være forbeholdt sommermånederne. I hvert fald hvis du spørger os.

2. Så nem at styre som et komfur

Når du tilbereder kød på en gasgrill, kan du skrue op og ned på varmen – præcis som hvis du tilbereder mad på et komfur. Det er nemt at styre varmen på en gasgrill, så du kan få dit kød stegt præcis, som du gerne vil have det. Har du med en kulgrill at gøre, er det mere vanskeligt at skrue op eller ned, og det kræver en større indsigt i grillteknikker. Det er ikke tilfældet med en gasgrill – her skruer du ganske nemt bare op eller ned for varmen.

3. Ingen os eller røg under optænding

Hvis du har prøvet at tænde op i en kuglegrill, kender du alt til, hvor meget røg og os det giver. Det er ikke tilfældet med en gasgrill. Vil du gerne slippe for at sende røg over til naboen eller ind af din egen terrassedør, gør du klogt i at gå efter en gasgrill. Så kan du i ro og mag tænde op, grille og servere det lækreste grillstegte kød.