En anmeldelse og test udført af The Sweethome indikerer, at MAC Chef knivene egner sig rigtig godt til hjemmekokke. Mac Chef knivene er nemlig de klassiske knive fra MAC med høj ydelse og lav vægt. Det er derfor en rigtig god kniv for folk, der laver meget mad og ønsker en kniv med høj ydeevne til en fornuftig pris.

Hvornår skal man opgradere?

Den japanske kniv var den skarpeste og mest holdbare kniv blandt testresultaterne, og derudover den mest komfortable model. Dens knivskarpe klinge skærer snildt igennem løg og gulerødder samt finere madvarer som basilikum uden at forårsage hakkede kanter. Derudover vil klingen også forblive skarp i lang tid, hvorfor kombinationen ydeevne, holdbarhed og skarphed bestemt er en investering, der vil gavne din madlavning.

Det er ikke alle, der går lige meget op i knive. Det forekommer mere naturligt for professionelle kokke at have et solidt knivsæt, som de har brugt mange penge på. Men for hobby kokke og almindelige mennesker, er det måske ikke det, der står øverst på listen. Ikke desto mindre, er det vigtigt at opgradere og udskifte sine knive engang i mellem – særligt hvis man laver meget mad.

Når knivene bliver sløve og møre, er de ikke værd at samle på, og det er en god indikator for opgradering. Kan de ikke slibes skarpe igen, eller er de blevet rustne, er det bestemt tid til nye knive. Så når først du har bestemt dig for at opgradere, kommer det næste skridt, hvor du skal finde ud af hvilke knive, du skal anskaffe dig. Det kan godt synes som en jungle, hvis det ikke er noget man har voldsomt meget forstand på. MAC Chef knivene kunne derfor være et rigtig godt sted at starte, netop fordi de har en høj ydeevne og skarphed samt deres lethed, der gør dem nemme at bruge.

MAC Chef knivene kan du blandt andet få fingre i hos JP Knive, der har et stort udvalg af forskellige japanske knive på lager.