Skal du til Smilets by? Og er du lidt på bar bund i forhold til, hvor du skal gå ud at spise henne? Du behøver ikke at være bekymret, der er nemlig rigtig mange gode restauranter i Aarhus. Der er nærmest alt, hvad hjertet begærer, så lige meget hvad du har lyst til, kan du finde det i byen. Hvis du har brug for fem gode forslag til, hvor du skal gå hen, har vi samlet dem her.

1. Spis ægte amerikansk i hjertet af Aarhus

Hvis det, du har allermest lyst til, er en god bøf eller en saftig burger, behøver du ikke at fortvivle. Du har nemlig rigtig gode muligheder for at finde lige præcis det, som du søger, når du er i Aarhus. På restauranten Bones har de al den lækre mad fra USA, som du kan drømme om. Det er lækre marinerede spareribs, burger med store bøffer og bacon og Rib Eye Steaks. Derudover har de selvfølgelig alle de former for pomfritter, du overhovedet kunne drømme om. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Find restaurant Aarhus lige her.

2. Street food ved busstationen

Hvis I er mange, der er af sted, og I gerne vil prøve en masse forskellig mad, kan det også være en ide, at I tager ud at spise street food. I en gammel lagerhal lige ved Aarhus Busholdeplads er der blevet indrettet en food court med alt, hvad du kunne ønske dig af lækker mad, der er nem at spise. Det er mange forskellige slags etnisk mad. Det er for eksempel både caribisk, indisk og vietnamesisk. Du kan dog også købe tarteletter og anden traditionel dansk mad, og derfor er det det perfekte sted at spise, hvis I er en gruppe, hvor jeres smagsløg er gået i hver deres retning.

3. Små listige steder i Mejlgade

Mejlgade er i hyggelig lille gade bag ved Aarhus Domkirke, hvor du kan finde en række gode restauranter. Det er ofte mindre steder, hvor de ofte har færre retter på menukortet, men hvor de til gengæld laver dem til perfektion. Ofte vil du kunne finde nogle billigere priser der, end du kan på for eksempel gågaden. Det kan derfor være, en god ide, at du går op og ned af gaden for at finde den helt rigtige restaurant for aftenen. Det kan være svært, for udvalget er stort.

4. Spis dig mæt på Nørregade

Finder du ikke noget i Mejlgade, kan du hurtigt komme hen til nærliggende Nørregade. Der er også et stort udvalg af lækre restauranter. Det er lidt mere mainstreamrestauranter, der ligger her. Det kan for eksempel være sushirestauranter, vegetarrestauranter og lignende. Det er derfor en god mulighed for dig for at få finde noget. Hvis du er lækkersulten, kan du selvfølgelig også finde en bager i Nørregade. Så må du jo spørge dem, om de har sukkerkringler, men mon ikke de kan trylle noget andet med sukker frem til dig.

5. Lidt at spise i historiske omgivelser

Er du i Aarhus, skal du sikkert ind og besøge Den Gamle By. Der kan du se, hvordan folk levede i 1800-tallet, i starten af 1900-tallet og i 1970’erne. Der er en hyggelig gårdrestaurant, hvor du kan sidde og spise smørrebrød og anden traditionel dansk mad. Der er også flere bagerbutikker, hvor de serverer traditionelle kager.