De fleste familier afholder julefrokost i december måned for venner og familie, og dette er altid en hyggelig begivenhed, men de danske julefrokoster har tendens til at minde en del om hinanden. Du bør overveje flere muligheder og julefrokost forslag, idet der findes masser af muligheder. I kunne for eksempel tage på en skovtur, hvor alle deltagerne medbringer mad med hjemmefra, eller I spise på en kro og nyde deres julefrokost forslag.

En spændende og alternativ idé kunne være at kombinere julefrokosten med en krydstogtsrejse, da DFDS faktisk har et tilbud på begge dele. På den måde kan et julefrokost forslag være en rejse med DSDS Oslofærge fra København til under 1.300 kr. pr. person.

Fakta om julefrokosttilbud til søs

Hvis du skal hen og leje lokaler, mad og sørge for pynt og underholdning, så koster dette mange penge, og derfor får du altså rigtig meget ekstra for pengene, hvis du inviterer familien på en krydstogtsrejse til Norge tur/retur. På den måde kan I alle få en uforglemmelig og mindeværdig oplevelse om en utraditionel julefrokost til søs. Her er der frisk havluft samt en virkelig smuk udsigt på hele overfarten.

Afgang er fra København kl. 17, og I ankommer så til Oslo næste morgen kl. 8. I har alle en privat kahyt under overfarten, således I kan slappe af og få noget søvn, og så er I friske til at nyde nogle timer i Oslo, før I sejler hjem kl. 17 den følgende dag.

Der er masser af lækre retter og delikatesser fra det danske og det norske køkken herunder både kolde og varme retter. Der er naturligvis også masser af forskellige typer øl, vin og spiritus, da ingen jo skal køre hjem, så alle kan nyde bordets retter i fulde drag.

Menuen er derfor eksklusiv og udsøgt, og rederiet har også sørget for skønne omgivelser med feststemning og livemusik. Krydstogtskibet er meget luksuriøst indrettet med masser af faciliteter og tilbud som:

  • Taxfree shopping.
  • Fitness og wellness behandlinger.
  • Internet og spillemaskiner.
  • Swimmingpool, spa og jacuzzi.
  • Legeområder og aktiviteter for børn.
  • Masser af barer, natklub og kasino.

Kort miniferie i Oslo

Du og de andre deltagere kan så vågne op om morgenen og tage en tur ind til Oslo, hvor I har omkring 9 timer at nyde hovedstadens mange attraktioner og seværdigheder. I kan tage rundt i byen på egen hånd, eller I kan tage med en af de mange turistbusser, der på få timer kører rundt og fremviser de mest populære turiststeder. Disse ture varer som regel mellem 2 og 5 timer.

Oslos havnepromenade er meget smuk, og I bør også besøge Frogner parken, Munch museet samt butikkerne i Karl Johan distriktet. Der findes masser af smukke middelalderhuse og de nye, arkitektoniske bygninger, der danner rammerne om et hyggeligt byliv med caféer, butikker, museer og smukke attraktioner.