I realiteten er der ikke så meget, der kan gå galt, når man sidder på terrassen på en skøn sommeraften og ser solen skinne så smukt, som havde man aldrig set den skinne før. Én ting der dog kan gøre det lidt bedre, er hjemmelavet mad og tortilla pandekager er en sikker vinder, både hos venner, børn eller blot til dig selv. På trods af, at tortilla pandekager kan lyde lidt som grillbar mad, kan tortilla pandekager sagtens gøres til en skøn delikatesse – kun fantasien sætter grænser! Se en opskrift på skønne tortilla pandekager herunder.

Ingredienser
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk. stødt chili
  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 2 dåser flåede tomater
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse brune bønner
  • Salt og friskkværnet peber
  • 8 små tortilla pandekager
Tilbehør
  • Cremefraiche 18 %
  • 2-3 friske røde chilier

Sådan laver du skønne tortilla pandekager

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Varm olien op i en gryde, og steg hvidløget let. Tilsæt kødet, og brun det godt sammen med chili og kanel. Tilsæt løg, gulerødder og tomatpuré, og lad det simre i 5 minutter. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove tern. Vend de flåede tomater, peberfrugter, majs og bønner i gryden, og lad det simre ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber. Varm madpandekager i ovnen i 1-2 minutter. Servér pandekagerne med kødsauce, cremefraiche og røde chilier skåret i tynde skiver.
OBS: Har du fået lyst til dessert pandekager efter blot at have læst ordet ‘pandekager’, skal du selvfølgelig ikke snydes. Du finder en masse opskrifter på pandekager lige her.