Det er ikke altid let at finde på en kulinarisk oplevelse ved middagsbordet, når man står med en pakke koteletter foran sig. Typisk ender det altid med koteletter i fad, som måske mest af alt minder om noget, du fik hjemme ved dine bedsteforældre dengang du var ganske lille. MEN, koteletter i fad behøver ikke at være så kedeligt, som det lyder. Ydermere er der også andre lækre retter at lave til middagen – som du også med god samvittighed kan servere for dine gæster. Læs med her, så finder du ud af, at der åbner sig en stor verden foran dig – selv med koteletter!
Ny, anderledes koteletter i fad
Kan du godt lide grøntsager? Kan du godt lide grøntsager af den lidt mere kulinariske art? Så er koteletter i fad med asparges, champignon og karry/kokus sauce lige noget for dig! Med asparges og champignon gives der et frisk pust til de typiske koteletter i fad, som normalt koger i en tyk brun sauce. Her kommer der et ekstra bid til retten. Med både kokus og karry gives der også et spjæt til retten, som får det hele til at virke som en meget lettere ret. Med karry får du også en dejlig, krydret smag som bestemt ikke gør noget skidt for koteletten!
Eksotiske koteletter i fad
Er du mere til det eksotiske strejf, når du laver mad? Kan du lide pinjekerner og pesto? Så har jeg fundet retten til dig! Det kræver ikke særlig meget. For når koteletterne er blevet svitset på panden, så skal de blot smøres ind i pesto og drysses med pinjekerner, inden de kommes ind i ovnen. På denne måde får du en lækker kotelet med smag af krydderurter og nødder. Det er yderst delikat! I stedet for at lade dem koge med sauce i fad, lader du dem blot være i fadet sammen med kartofler. Så bliver selv kartoflerne spændende at spise.