Hvis du er i gang med at indrette din bolig, fordi du lige er flyttet i nyt, eller fordi du gerne vil give din gamle bolig en overhaling, er der mange ting, du skal tænke over. Et hjem består af rigtig mange forskellige ting, og der må ikke mangle noget, hvis du gerne vil skabe en indbydende og personlig stemning i dine rum.

Derfor handler boligindretning ikke kun om at købe alle de møbler, du skal bruge for at gøre boligen funktionel. Møbler er vigtige, men hvis du gerne vil bringe liv og personlighed til din bolig, er det også vigtigt at tænke på at bringe forskellige livsstilsprodukter ind i hjemmet.

Indretning med smukke livsstilsprodukter vil forvandle din funktionelle bolig til et livligt og indbydende hjem, og derfor er boligindretningen aldrig helt færdig, før du også har styr på alle de små detaljer.

Læs guides og anbefalinger hos Herligt Hjem og bliv inspireret til, hvilke livsstilsprodukter du kan bruge for at give liv og personlighed til din bolig.

Gode ideer til at indrette en bolig med personlighed

Hvis du sørger for at tænke lidt over tingene, er det faktisk ikke så svært at forvandle en kedelig bolig til et lækkert og indbydende hjem. Det hele handler om personlighed, så det kan ses, at det er mennesker, der bor der, og det skal naturligvis være din personlighed, som skinner igennem i indretningen.

Det kan du opnå med få simple tips, som du kan tage udgangspunkt i, når du køber inventar og andet indhold til din bolig.

Alle de små detaljer

Hvis du vil indrette din bolig med personlighed, skal din personlighed skinne gennem i alle de små ting i din bolig. Gør dig derfor umage med at vælge nogle ting, du personligt holder meget af, så det bliver din stil, der kommer til at blive tydelig i boligen.

Her skal du ikke være bange for at skille dig ud, og du må gerne gå amok i farver og forskellige former, hvis det er det, du har lyst til. Det gælder for alt fra tallerkener i spisestuen til puder i din sofa, og det gælder for alle de andre små ting, du omgiver dig med i køkkenet, i vindueskarmene, reolerne og alle andre steder.

Det kan du bl.a. gøre ved at købe ting på loppemarkeder, hvor du kan finde unikke genstande, som ingen andre har. Du kan også finde unikke genstande i butikkerne som eksempelvis lammeskind og andet inventar, som gør boligen både indbydende og speciel.

Du skal ikke være bange for at blande forskellige ting i forskellige stilarter, for det bidrager kun til den personlige stil, når forskellige farver, forskellige mønstre og forskellige former møder hinanden. Hvis du alligevel er bange for, at de mange forskellige og personlige ting kommer til at stikke for meget ud, kan du holde dig til at købe ting, der har samme nuancer.

Tænk på belysningen

Belysning er en anden ting, der har en stor betydning for følelsen i et rum. Lys kan bruges til at manipulere stemningen i eksempelvis stuen, og derfor er det vigtigt, at du tænker over at indrette med lys, der passer til din stil og din personlighed.

Det kan du eksempelvis gøre ved at indrette med varmt og hyggeligt lys, eller du kan skabe en endnu mere intim stemning med afdæmpet og eventuelt farvet lys. Mulighederne for indretning med lys er mange, og det er derfor ikke nok bare at vælge en loftlampe. Kom gerne hele vejen rundt med gulvlamper, væglamper, lamper med lysdæmper og måske endda lamper med farve.

Denne artikel er sponsoreret