Med en tre- eller firetimers food tour med Foods of Copenhagen bliver du introduceret til nogle af Københavns mest kulinariske madoplevelser.

Der er mange kulinariske madsteder at vælge imellem i København, og det kan derfor være svært at udvælge de steder, som du gerne vil lægge vejen forbi hos. For hvad er bedst?

Hjælpen er dog nær, for Foods of Copenhagen giver med deres food tours nogle gode bud på, hvilke steder i København du skal lægge vejen forbi. Sammen med deres passionerede og professionelle madeksperter får du lov til at smage på maden forskellige steder i byen samtidig med, at du får mange gode historier med dig – både om maden og om København.

Hvor tager en mad tour med Foods of Copenhagen dig hen?

De guidede madture kommer i flere varianter, og afhængig af hvad du gerne vil udforske, tager den valgte food tour dig med rundt omkring i Københavns bymidte, på Vesterbros gader eller sågar på cykel omkring Christianshavn og Christiania.

Uanset hvilken food tour du vælger, kommer du sammen med guiden forbi 5-9 stop undervejs på ruten, hvor du får mulighed for at smage forskellige delikatesser. Desuden vil du også på den restaurant, specialbutik, madmarked eller bar I kommer forbi møde de passionerede mennesker bag maden, som med entusiasme vil fortælle dig om deres produkter.

Turene udbydes som public tours med maks otte deltagende, men kan også bookes som private gruppeture, hvis du gerne vil have den ultimative intime oplevelse. Derudover er der også mulighed for at komme på customized tours for større grupper helt op til 70 personer ad gangen.

Hvorfor vælge food tours med Foods of Copenhagen?

Når du vælger at tage på food tour rundt i København med Foods of Copenhagen er du garanteret, at du sammen med guiden og din gruppe kun vil komme forbi madsteder, som brænder for det de laver, hvilket afspejler sig i kvaliteten af maden. Sammen med guidernes professionalisme og entusiasme går hele oplevelsen op i en højere enhed, som er svær at finde andre steder.