Elsker du at lave mad, og kan du slet ikke lade køkkenet være, når du først har fri? Og har du måske en lille smule flair for at udvikle nye opskrifter? Så skal du da lave din egen kogebog til derhjemme med dine egne personlige opskrifter!

Vi kender alle sammen godt det der med, at vi lige tilføjer lidt krydderi her, lidt salt der og en slat rest af et eller her igen. Og voila så har man en fantastisk ret, som man egentligt ikke helt husker, hvordan man fremtryllede. Men, det er slut med en personlig kogebog!

Derfor skal du lave din egen kogebog

Der findes så mange gode kogebøger derude, så hvorfor lave din egen? Jo, man følger aldrig helt andres opskrifter, når man står i et køkken. For ofte mangler man lige et eller andet, eller også har man en ide til at gøre retten ekstra velsmagende. Hvis du er den type og derfor ofte ender med en helt anden opskrift end udgangspunktet, bør du lave din egen kogebog. I den kan du samle alle dine versioner af lækre opskrifter, som du gennem tiden har udviklet.

Hvordan laver du en kogebog?

Det er heldigvis ikke særlig svært at lave en kogebog. Du behøver hverken være god til at skrive tekster eller tage gode billeder. For med firmaer som Cewe og Pixum kan du lave din helt egen kogebog på blot en eftermiddag (det afhænger selvfølgelig af hvor mange opskrifter, du har liggende). Det er ret nemt og smart. Du har bogen i hænderne allerede efter få dage. Så hvis du drømmer om din egen kogebog, som du måske kan låne ud engang imellem ved forespørgsel, er det bare at kaste dig ud i det!

Det koster ikke så meget at lave din egen kogebog – og så er det en god måde at få ryddet op i og få overblik over alle de opskrifter du har.