Er du inviteret til en middag? Eller skal du besøge din veninde, mor eller kollega? Så er det altid hyggeligt at have en lille gave med som tak for invitationen.

En værtindegave behøver ikke at være noget vildt og smart. Derfor får du en række gode idéer her.

Giv en flaske god rødvin

En god flaske vin er en klassiker, når det kommer til værtindegaver. Derfor er det ikke nogen dårlig idé at finde en god flaske rødvin, hvis du gerne vil forkæle en værtinde.

Hvis ikke din værtinde er vindrikker, så findes der et hav af andre alternativer. Du kan f.eks. finde en god lemonade i en flot flaske. Du kan også købe et par lækre specialøl eller nogle cocktails på flasker. Det kommer helt an på, hvad din værtinde er til.

Kom med hjemmelavet gave

Der er altid noget rigtig hyggeligt over en hjemmelavet gave.

Hvis du laver din egen saft, sylter din egen marmelade eller brygger din egen øl, så er det en alletiders idé til en værtindegave. Det kan også være, at du er glad for at bage kage, eller du blot har rigtig mange æbler i din have, som du kan tage med i en sød kurv.

Det behøver som sagt ikke at være noget vildt, for det er nærmere tanken bag, der tæller.

Lav en lille kurv med snacks

Hvis du kender din værtinde godt, så ved du helt sikkert også, hvilke snacks hun foretrækker at nyde. Derfor er det en rigtig god idé at lave en lille kurv med snacks, som hun elsker.

Det er ikke bare virkelig lækkert. Det viser også, at du har gjort dig umage og brugt tid på en gave. Derfor er det en helt perfekt værtindegave, der ovenikøbet heller ikke er kompliceret at lave på nogen måde.