Det gode gamle citat er bestemt ikke bare en skrøne. Flere studier har bevist, at det er super vigtigt at få en sund og nærende kost, og det gælder også, når du er på arbejde. Hvis du som virksomhedsejer eller HR-personale ønsker at gøre medarbejderne mere produktive, gladere og nedbringe sygefraværet, er gode madordninger et rigtig vigtigt og nemt punkt at tage fat i.

Sund og bæredygtig mad

Det er vigtigt at servere sund og bæredygtig mad, når det kommer til frokostordninger. Det vil gavne alle medarbejdere og måske endda åbne nogle af dine medarbejderes øjne. Med den rigtige leverandør kan du også bruge bæredygtigheden som et parameter. Vælg en leverandør der bruger de rigtig råvarer og indfør kødfrie dage. Nogle virksomheder bl.a. i USA er endda gået så langt som at skippe kødet fuldstændig. Det er virkelig noget, der betyder noget i virksomhedens CO2 regnskab.

Hos Jespers Torvekøkken kan du få frokostordninger i Århus, der kan tilpasse alle medarbejderes specielle behov. Her lægges stor vægt på at bruge årstidens råvarer og bæredygtige ingredienser. Frokostordningen kan bestilles og leveres til jeres virksomhed helt ned til 8 kuverter om dagen. Den inkluderer en lun ret, to blandede salater, to kolde anretninger, pålægssalat, salatbuffet med fem komponenter samt dressing, ugentlig kage, ugentlig osteanretning samt friskbagt brød. Udover at anvende bæredygtige ingredienser har virksomheden stort fokus på at mindske madspild.

Snacks og drikkevarer

Hvis dine medarbejdere skal have de bedste forudsætninger for at være sunde og glade, er det også vigtigt at stille de rigtige snacks og drikkevarer til rådighed. Sørg for at der altid er frisk frugt og snackgrønt. Derudover kan du få din frokostleverandør til at kreere andre sunde snacks, der kan give lidt ekstra energi i løbet af dagen.

God kaffe er selvfølgelig altafgørende, men sørg også for at det er så nemt som muligt at drikke koldt vand – evt. med frisk citrus i.