Så er det nu det gælder igen! Igen i år skal ti meget passionerede amatørbagere kæmpe hårdt for titlen som Danmarks bedste amatørbager i det populære program, “Den store bagedyst”  2014. Til jer bage-elskende eller blot spise-kage-elskende læsere, er vi så heldige at skulle igennem 8 nye programmer, hvor deltagerne skal imponere dommerne med deres brød og ikke mindst smagfulde kager for at nå til den prestige-fyldte finale.  Så se nu med – for det bliver spændende og nervepirrende som altid! Har du ikke mulighed for at se med hver gang, kan du altid læse mere her.

Nye udfordringer

I dette års udgave af den store bagedyst, skal deltagerne prøve kræfter med nye konkurrencer, der rummer masser af overraskelser og anderledes udfordringer – hvilket gør det mega spændende som seer, da vi ikke kender til udfordringerne. Som altid stiller dommerne store krav til deltagernes bagetekniske kunnen, opfindsomhed og overblik. Opfindsomheden skaber meget inspiration – i hvert fald for mig personligt! Plejer altid at bage en yderst lækker kage til familien, inden vi samler os om fjernsynet til bagedysten.

Ny vært

I år er “Den store bagedyst” noget ganske særligt, da de har skiftet de sidste sæsoners vært ud med selveste Timm Vladimir, som er tidligere vinder af masterchef, og som oven i købet driver sin egen restaurant. Med Timm Vladimir i værtsrollen kan vi bage-elskende kvinder såvel som mænd være helt sikre på, at vi har en vært, som ved noget om det amatørbagerne og dommerne har gang i. Som altid har vi de to dejlige, men hårde dommere, konditor Mette Blomsterberg og kokken Jan Friis-Mikkelsen til at styre og bedømme deltagernes præstation. Det bliver uden tvivl en spændende kamp uden lige, da amatørbagerne lægger ud med et utrolig højt niveau allerede fra første program!