Når man skal sammensætte en god fest menu så er det vigtigt at man imponere ved at have en spændende og velsmagende forret. Her kommer en af mine egen favoritter, kold avokadosuppe med radisesalsa. Opskriften er til 6 personer men du kan jo bare gange op så det passer med antallet af gæster.

Ingredienser:

  • 7 ½ dl grønsagsbouillon
  • 3 modne avokadoer
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk citronsaft

Salsa

  • 100 gram radiser
  • 200 gram agurk
  • 1 rød chili
  • 1 bundt dild
  • 4 tsk olivenolie
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • Salt

 

Sådan gør du:

Lav bouillon. Blend avokadokødet sammen med hvidløg, citronsaft, og kold bouillon. Smag den til og sæt i køleskabet. Så er suppen klar.

Skær radiser i terninger. Pil kernerne ud af agurken og skær også den i små terninger. Flæk chilien, tag kernerne ud og skær den i små tern. Bland nu alle salsa ingredienser sammen i en skål.

Ved serveringen skal du bare øse suppen op i tallerkener og fordel så salsaen hen over.
Velbekomme!