Ja, du læste rigtigt og behøver ikke briller. Noget nyt som har set dagens lys er pizzaburgeren! dr. Oetker har netop lanceret det helt nye inden for fastfood-branchen, nemlig pizzaburgeren. Det lyder knap så lækkert og appetitligt – og de personer vi har bedt teste det nye gastronomiske eksperiment siger, at pizzaburgeren mest af alt smager som en tør krydderbolle med tomatkoncentrat på.

 

Allerede populær

Pizzaburgeren er et smart trick af dr. Oetker, da Super Bowl er lige på trapperne. Det er derfor perfekt timet i forhold til noget nyt og hurtigt fastfood, som passer perfekt ind under Super Bowl perioden. Mange mænd har allerede taget den til sig, og derfor kan man også flere steder i Danmark købe sig til den populære pizzaburger. Det gælder bl.a. i flere Rema 1000 butikker og Burger King. Såååå hvis I skulle være blevet fristet, er den ganske let tilgængelig!

Pizzaburgeren består ganske enkelt af en burgerbolle med ost på den øverste del og tomatsauce og fyld på den anden halvdel – hot or not?

Personligt foretrækker jeg at holde de to retter for sig selv – og hvis jeg skulle fristes, ville jeg helt sikkert forsøge at lave den selv, så jeg kan bestemme indholdet.

Sååå, hvad synes I? Er pizzaburgeren hot or not? Skriv din mening i kommentarfeltet.